Un tânăr din Italia și-a omorât tatăl cu o rangă. Era convins că trăiește într-un film

 Un tânăr din Italia și-a omorât tatăl cu o rangă. Era convins că trăiește într-un film

Crimă din nebunie în Italia, unde un tânăr și-a omorât tatăl cu o rangă, după care i-a tăiat gâtul, în timp ce bărbatul dormea. Criminalul are probleme psihice și era convins că trăiește într-un film, iar toată lumea îl monitoriza.

Tragedia a avut loc în orașul Veneto, unde Francesco de Felice, colonel în rezervă al armatei italiene, a fost ucis în timp ce dormea pe canapea, în fața televizorului, de către fiul său, Riccardo de Felice, scrie La Stampa.

Tânărul de 24 de ani și-a lovit tatăl cu o rangă în cap, apoi i-a tăiat gâtul, spunând apoi carabinierilor chemați de mama sa că acesta voia să-i facă rău.

”O dramă a nebuniei, care a explodat fără ca nimic să o prefigureze”, a spus procurorul din Treviso, Marco Martani. „Vom cere raport psihiatric dar, pe baza primelor declarații, este clar că tânărul are probleme psihice grave”.

Riccardo ”era un băiat normal. Apoi, la sfârșitul verii, a luat-o razna. Era convins că trăiește ca în filmul The Truman Show, unde totul e pus în scenă și toată lumea îl spiona”, a povestit un vechi prieten de-al său.

„Nu mai era el, se simțea persecutat. S-a luptat cu toată lumea, și-a lovit cel mai bun prieten și a rupt legăturile cu noi, care îl cunoaștem de o viață. Acum o săptămână l-a întâlnit sora mea: i-a spus că tocmai și-a pierdut slujba de muncitor, era deprimat și a spus că vrea să se sinucidă”, a mai povestit acesta.

Aura Mereuta

https://shok.md