(VIDEO) Show de excepție din partea unuia dintre membrii Sunstroke project, în finala Eurovision

 (VIDEO) Show de excepție din partea unuia dintre membrii Sunstroke project, în finala Eurovision

Saxofonistul trupei Sunstroke Project, Serghei Stepanov cunoscut ca și „Epic Sax Guy” a fost cel care a prezentat punctajul juriului din Republica Moldova la Eurovision, astfel Bulgaria s-a ales cu maxim cele mai multe puncte-12, scrie SHOK.md.

Locul doi după punctaj îl are Rusia-10, urmează Grecia-8, către Malta au mers 7 puncte.

Azerbaidjan a obținut 6, iar Islanda s-a ales cu 5 puncte, Franța- 4 puncte, Elveția – 3 puncte, Portugalia – 2 puncte și Cipru doar un punct.

Reprezentanta Republicii Moldova a ocupat locul 13 în finala Eurovision 2021, cu piesa „Sugar”. Cel mai mare punctaj, 12 puncte, Natalia Gordienko l-a primit din partea Bulgariei și a Rusiei.

Ediția din acest an a concursului muzical a fost câștigată de trupa Måneskin, care a reprezentat Italia cu piesa Zitti E Buoni.

În 2010  saxofonistul Serghei Stepanov (împreună cu Olia Tira) a devenit un fenomen pe internet pentru solo-ul de 30 de secunde din timpul concursului muzical. La Eurovision, aceștia au obținut locul 22 cu 27 de puncte cu melodia „Run Away”. Iar în 2017, membrii trupei „SunStroke  Project”, s-au clasat pe locul III cu piesa „Hey Mamma”.  Este cea mai mare performanță obținută de țara noastră la acest concurs european.