Valeriei Lungu a ajuns la spital, în Italia: Credeau că am fost bătută sau violată

 Valeriei Lungu a ajuns la spital, în Italia: Credeau că am fost bătută sau violată

Bloggerița Valeria Lungu a ajuns în spital. Tânăra a leșinat pe o stradă din Italia, acolo unde se odihnește împreună cu noul său iubit „Azi am avut probabil, pentru prima dată în viață, atac de panică”, a spus aceast.

Potrivit presei române, Valeria Lungu a povestit că iubitul ei s-a speriat foarte tare și a sunat la ambulanță, dat fiind faptul că nu a știut cum să reacționeze, când a văzut-o pe partenera sa căzută, pe stradă.

„Azi am avut probabil, pentru prima dată în viață, atac de panică! Am leșinat în mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoală, partea cea mai de [email protected]#%& a fost când m-am trezit înconjurată de 15 italieni care vorbeau încontinuu și eu eram udă toată, pe undeva pe drum…

Nu am idee cum am ajuns acolo, într-un final a venit ambulanța și niciunul dintre doctori nu vorbește engleză. Mi-au băgat nebunia aia în venă, de mă doare mâna și acum”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Tânăra susține că are vânătăi din cauza perfuziilor pe care medicii i le-au făcut obligatoriu și mărturisește că s-a târguit mai bine de două ore cu medicii, care voiau să o interneze.

„Am stat cu ei 2 ore să le explic că vreau să merg la hotel și că nu vreau să mă interneze în spital. Oamenii credeau că am fost bătută sau violată, ceva. Poza asta este făcută după două perfuzii și patru ore de plâns… Păcat că nu mi-am luat calmante sau orice alt [email protected]#$! care să prevină nebunia pe care tocmai am avut-o azi”, a mai povestit Valeria, pe pagina sa de Instagram.