Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei. Artistul a pierdut zeci de milioane de lire sterline

 Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei. Artistul a pierdut zeci de milioane de lire sterline

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei, mai ales că artistul a ales să ia o pauză de un an din industria muzicală. Acesta a pierdut anul trecut zeci de milioane de lire sterline, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Artistul, în vârstă de 30 de ani, a încasat peste 70 de milioane de lire sterline din concertele care s-au încheiat în martie 2020, însă cifrele din ultimul an arată că producătorul de hit-uri a strâns doar 591 de lire sterline din muzică. Acum, Ed Sheeran a renunțat total la turnee, iar singurii bani sunt aceia care vin din ultimul album lansat. Acesta s-a decis să ia o pauză de un an de la industria muzicală pentru a petrece timp cu fiica sa, Lyra și soția lui.

Ultimul turneu al lui Ed Sheeran, numit Ed’s Divide, a avut 260 de spectacole în aproape doi ani și jumătate, respectiv 2017-2019. Artistul a obținut cele mai multe încasări din toate timpurile, câștigând peste 556 de milioane de lire sterline, vânzând 8,5 milioane de bilete, pe șase continente. După nașterea micuței sale, acesta s-a ocupat exclusiv de albumul său Equals, care a ajuns imediat în topuri.

O sursă a declarat pentru The Sun că Ed Sheeran a câștigat atât de mulți bani, încă acesta primește 192.000 de lire sterline pe zi.

„A câștigat din turneele sale din ultimii trei ani peste 250 de milioane de lire sterline. Dar acum, chiar dacă a lujat o pauză, el trăiește foarte bine. Luarea unei pauze de la muzică în 2019 și munca la albumul Equals sunt motivele pentru care fluxul de numerar din cont a scăzut. Ed va pleca din nou în turneu anul viitor, având în vedere că au trecut trei ani de la ultimul. Este probabil că va câștiga și mai mulți bani ca înainte”, a declarat sursa.

Turneul va începe în aprilie 2022 și va fi cel de-al patrulea turneu mondial al artistului, iar din cauza cererii mari, el a adăugat o serie de date suplimentare în prima etapă a turneului, respectiv Europa. Artistul va concerta mai întâi în Marea Britanie, iar din iulie va continua în restul Europei. Acesta va încheia etapa europeană cu trei nopți consecutive în Germania.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și