Verbițchi a dat cărțile pe față despre actualul iubit al Iulianei Beregoi: Am fost prima care a ieșit cu el

 Verbițchi a dat cărțile pe față despre actualul iubit al Iulianei Beregoi: Am fost prima care a ieșit cu el

Olga Verbițchi a avut o aventură amoroasă cu Ceanu Zheng, singurul vlogger chinez din România, care potrivit presei române acesta ar fi noul iubit al Iulianei Beregoi. „Am fost prima care a ieșit cu Ceanu, după care Mara Ognean, Andreea Bostănică și Iuliana Beregoi”, a spus tânăra, în cadrul proiectului Bandstage

„Am fost cu Ceanu, 2-3 săptămâni. Aveam 19 ani, abia mă mutasem la București, acum trei ani. El era popular pe TikTok și eu la fel. Vreau să spun ceva despre băiatul acesta…el niciodată nu o să fie persoana, care o să simtă ceva. El a fost cu mine pentru hype, a văzut că nu-i merge.

M-a trimis, nu că ne-am despărțit. M-a lăsat așa.  Mie îmi era indiferent, pentru că nu eram așa îndrăgostită. După care a fost cu Mara Ognean din România, la fel pentru hype, care actualmente îmi este prietenă.

A văzut că Mara nu-i nivelul pe care el îl vrea și s-a dus la Andreea Bostănică și după cu Iuliana Bregoi”.

Întrebată dacă totuși Ceanu și Andreea Bostănică au format un cuplu, interpreta a spus că „probabil” și a făcut referire la o piesă de-a Andreei.

„Am văzut de pe TikTok. Nu am întrebat și nici nu mă interesează, dar probabil. Eu cred că a fost ceva între ei. Din piesa aceasta care ea a lansat-o, am înțeles după text că au fost împreună.

Ceanu nu-i un băiatul în care poți avea încredere. Ele sunt mici, singure o să realizeze asta”, a spus aceasta.