Viața de lux a lui Cristiano Ronaldo. Cum arată locuința de vis din Torino, care se închiria cu 50.000 de dolari pe zi

 Viața de lux a lui Cristiano Ronaldo. Cum arată locuința de vis din Torino, care se închiria cu 50.000 de dolari pe zi

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. În 2019, portughezul a câștigat circa 100 milioane de euro, conform revistei Forbes. Banii au venit din salariul său de la Juventus, reclame, contracte de sponsorizare și postări pe Instagram. La fel starul a locuit în câteva case uimitoare de-a lungul anilor – departe de începuturile sale umile din Madeira, scrie SHOK.md.

După ce a ajuns la Old Trafford, Ronaldo a cheltuit 3 milioane de lire sterline pe o proprietate incredibilă din Alderley Edge. Apoi, când s-a mutat la Real Madrid în 2009 pentru 80 de milioane de lire sterline, a cumpărat un conac uimitor cu suma de 4,8 milioane de lire sterline în cartierul exclusivist La Finca.

În prezent locuiește la Torino, în două vile alăturate aflate pe un drum privat păzit de securitate, care duce la o poartă de intrare. Vilele în sine, a căror chirie este de 50,000 de dolari pe zi, au intrări separate și sunt înconjurate de grădini luxuriante și vegetație.

Proprietatea este situată atât de sus „ca și cum Torino ar fi la picioarele lui CR7, un tribut al orașului pentru mult așteptatului și nou-sositului campion”, a raportat La Gazzetta dello Sport la momentul cumpărării.

Locuința respectivă are 8 dormitoare, o sală de sport, o piscină interioară, vegetație luxuriantă, care înconjoară proprietatea și oferă intimitate de la ochii curioși, și o vedere panoramică uimitoare asupra orașului, scrie digi-life.tv.

Una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Ronaldo sunt mașinile. Vedeta lui Juventus conduce un Lamborghini Aventador, în valoare de 270 de mii de euro. Portughezul mai deține un Maserati, un Bentley, un Porsche și un Mercedes.

În martie 2019, Cristiano a adăugat în colecția sa auto un Rolls Royce de 323 de mii de euro. E vorba despre primul SUV făcut vreodată de compania Rolls Royce.

De-a lungul anilor, Ronaldo a și distrus câteva mașini. În 2009, de pildă, lusitanul a făcut praf un Ferrari de 285 de mii de euro, la Manchester.

Un alt loc în care se duc banii lui Cristiano Ronaldo sunt afacerile imobiliare. Fotbalistul a deschis un hotel cu temă fotbalistică în Madeira. Hotelul ”Pestana CR7”, cu 48 de camere, este parțial deținut de Ronaldo. Are mochete pe holuri, care se aseamănă cu un teren de fotbal, precum și obiecte sportive de colecție, cum ar fi cămășile, trofeele și pantofii sport aparținând lui Ronaldo, scrie digisport.ro.

Ronaldo are cel mai scump Rolex făcut vreodată

De asemenea, Ronaldo deține mai multe ceasuri scumpe. A fost surprins purtând un ceas de 143 de mii de euro, iar în decembrie 2019 a avut la mână cel mai scump Rolex făcut vreodată, în valoare de aproximativ 450 de mii de euro.

Ronaldo este și pasionat de modă. Din 2009, are propriul brand de modă, CR 7, care produce o gamă variată de produse, de la șepci până la pantofi și parfumuri.

Un fan al crioterapiei, terapie unde corpul este supus la temperaturi cât mai scăzute ca să ajute mușchii să se recupereze, Ronaldo și-a instalat, în 2013, în casa sa o criocameră în valoare de aproape 45 de mii de euro.

Gritco Adriana

https://shok.md/