(video) A trecut săgeata prin ea: Irina Rimes, rănită la propriu în noul ei videoclip

 (video) A trecut săgeata prin ea: Irina Rimes, rănită la propriu în noul ei videoclip

Ziua mult așteptată a sosit. Irina Rimes și rapperul român Grasu XXL au lansat ieri, videoclipul melodiei „Pentru totdeaun””, versiunea în limba română a single-ului „Navsegda” (Навсегда). Artista a dezvăluit că a avut parte de un incident în timpul filmării, mai exact în momentul în care a trecut săgeata prin ea: „a durut tare și a durat o săptămână să mă recuperez, dar s-a meritat”, a scris artista pe o rețea de socializare.

„Aș scrie ceva precum că sunt fericită că lansez asta, dar nu e ceva nou. Aș spune că sunt onorată să scot piesa cu @blanadeurs , și nu oricum, ci pentru că i-a plăcut mult piesa mea, fără strategii comerciale, fără să gândim vreo șpîrlă pentru Instagram /Tiktok etc, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a făcut singură și feat și clip. Aș spune și asta dar am spus deja.

Aș mai spune doar că a durut tare săgeata aia de la final și că a durat o săptămână să mă recuperez, dar a meritat! Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni, că concerte n-avem.  Stay safe!”, a scris pe pagina ei de Facebook.

Artista a afișat la ea în story, pe Instagram momentul în care așteaptă cu nerăbdare lansarea videoclipului, în timp ce se află la medic.

La o zi de la lansare videoclipul a adunat peste 40 mii de vizualizări și reacții pozitive din partea fanilor. Aceștia au îndemnat artista să nu mai facă astfel de lucruri „niciodată”, întrucât nu vor să o piardă: „ Rănile inimii se pot vindeca ușor dacă ști cum, dar cele trupesti puțin mai greu. Te iubim mult”, a scris un fan în comentarii.

„Finalul videoclipului m-a lăsat cu gura căscată! Ești un geniu muzical și artistic! Efectiv, uau… câtă expresivitate, direct în inima mea a ajuns tot ce ține de piesa aceasta… felicitări! Industria are nevoie de tine, nu invers!”, a comentat alt internaut.

Versurile piesei „Pentru Totdeauna” au fost scrise de Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.