(VIDEO) Accident uriaș la Turul Franței: Zeci de cicliste – rănite, iar una a fost transportată la spital

 (VIDEO) Accident uriaș la Turul Franței: Zeci de cicliste – rănite, iar una a fost transportată la spital

Un accident în timpul Etapei a 5-a a Turului Franței feminin a provocat rănirea a zeci de participante, dintre care una a fost transportată la spital, informează digi24.ro, cu referire la CNN.

În ultimii 50 de km rămași din cea mai lungă etapă a cursei, un incident a escaladat rapid într-un accident în care au fost implicate zeci de cicliste. A durat câteva minute până când ciclistele au reușit să-și desprindă bicicletele.

În urma impactului, mai multe sportive s-au ales cu răni sau vânătăi, Chantal van den Broek-Blaak a avut nevoie de intervenția personalului medical, care i-a bandajat brațul drept, iar fosta campioană națională a Italiei, Marta Bastianelli, a continuat cursa în lacrimi.

Pentru sportiva Emma Norsgaard, accidentul a însemnat finalul cursei, fiind forțată să se retragă, din cauza rănilor suferite. Deși putea sta în picioare, ciclista a fost transportată cu ambulanța la spital.

Echipa tinerei a anunțat pe pagina de Instagram că aceasta „s-a lovit la cap, gât și s-a rănit la umărul stâng și a fost transferată la un spital din Épinal”.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și