(VIDEO) „Avem o conexiune puternică și la distanță”: Natalia Barbu face dezvăluiri despre viața sa

 (VIDEO) „Avem o conexiune puternică și la distanță”: Natalia Barbu face dezvăluiri despre viața sa

Natalia Barbu a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu cu Dorin Galben. Interpreta a făcut dezvăluiri despre fiica ei și cum e să devii mamă la 41 de ani, despre pierderea mamei sale, Ana Barbu, din cauza unei boli cumplite și relația cu tatăl biologic, scrie SHOK.md.

Proaspăta mămică Natalia Barbu a vorbit despre fiica ei Vera.

„Această fetiță ne-a umplut viața de lumină. Un copil ce te face să uiți de tristețe. Eu cu soțul meu suntem fericiți. În cazul nostru avem o relație echilibrată pentru că mai avem și o bonă care are grijă de copiii mei”.

Copilul ei este o minune.

„Am avut semne că voi fi însărcinată. Am avut un vis, că Dumnezeu a venit cu o fetiță și mi-a lăsat-o. Soțul meu are o iubire foarte mare, se împarte cu copiii și cu mine”, spune Natalia.

La întrebare dacă femeia de succes are noroc și în dragoste Natalia a răspuns:

„O femeie de succes cred că sperie bărbații. Bărbatul trebuie să câștige mai mult și atunci apare și în iubirea un echilibru”.

Interpreta a povestit cum s-a cunoscut cu soțul său.

„La un eveniment privat am cântat și el m-a văzut. Câte un pic  ne-am cunoscut. El era căsătorit 28 de ani. Avea un băiețel. L-am acceptat cu toată cartea. S-a întâmplat foarte repede. Ne-am mutat împreună, nunta. La Paris m-a cerut de soție”.

Natalia Barbu a fost învinuită că a furat logodnicul:

„Eu am veni în viața lui, când era singur.  Am fost pusă în postura că am stricat familia. Bine că a trecut că timpul le uită”.

Interpreta își adoră soțul:

„Iubirile se regăsesc, chiar și cu diferență mare de vârstă între ei. Tony este mai mare decât mine cu 26 de ani. Eu simt că el este bărbatul meu. El este omul viitorului. Eu nu am cum să simt diferența de vârstă. Avem o conexiune de la distanță. Ne simțim de la distanță. Cu el s-a echilibrat  lucrurile”, povestește interpreta.

Natalia a vorbit și despre mama ei care a murit în 2015.

„Acum o simt pe mama alături, ea mă veghează sus, dar am suferit foarte mult”.

Vezi detalii în video-ul de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/