(video) Actrița Mila Kunis, născută în Ucraina, a anunțat că donează 3 milioane de dolari pentru refugiați

 (video) Actrița Mila Kunis, născută în Ucraina, a anunțat că donează 3 milioane de dolari pentru refugiați

Actrița americană Mila Kunis, născută în Ucraina, la Cernăuți, și soțul său, actorul Ashton Kutcher vor dona trei milioane de dolari pentru a ajuta poporul ucrainean. Anunțul a fost făcut de aceștia, pe Instagram, scrie SHOK.md.

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”, a spus Mila Kunis, actrița care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

„M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”, a mai transmis actrița, potrivit digi24.

În mesajul video care a fost postat pe contul de Instagram al lui Ashton Kutcher, cei doi actori spun că vor să doneze 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

„Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutor umanitar pentru refugiați”, susține actrița.

https://www.instagram.com/tv/CaqQZ-clv8u/?utm_source=ig_web_copy_link

Citește și