(VIDEO) Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Artista a fost nevoită să reînceapă concertul

 (VIDEO) Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Artista a fost nevoită să reînceapă concertul

Adele a fost nevoită să reînceapă spectacolul live „Easy On Me”, după ce a avut parte de o criză de nervi în timpul audiției la care au participat mai multe vedete, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Adele este una dintre cele mai mari artiste din lume. Cântăreața a oferit de-a lungul timpului show-uri excepționale și pline de emoție, însă uneori lucruri nu sunt așa cum ar fi vrut ea. Recent, aceasta a avut parte de o criză de nervi care a făcut-o să reînceapă spectacolul.

Duminică seara, Adele, în vârstă de 33 de ani, a susținut un spectacol în fața mai multor celebrități la London Palladium. În timpul audiției, se pare că emoțiile au pus stăpânire pe faimoasa artistă, căci a avut nevoie să reînceapă să cânte ultima sa melodie, după ce s-a încurcat. Spectatorii nu au fost surprinși, însă destul de încântați să o vadă pe Adele cum se întoarce să ia o înghițitură de apă înainte de a continua show-ul promis. Trupa ei s-a oprit brusc și a așteptat-o pe solistă să-și revină pentru a putea continua.

Un alt moment emoționant de care Adele a avut parte în timpul show-ului a fost atunci când a fost surprinsă de apariția profesoarei ei din fost școală Chestnut Grove din Balham. Artista a răbufnit în lacrimi în fața publicului și s-a grăbit să-și îmbrățișeze mentorul, potrivit Daily Mail.

„A fost un moment cu adevărat emoționant. Adele a vorbit foarte frumos despre felul în care profesoarei ei a fost inspirația ei în adolescență. Când și-a dat seama că era de fapt în public, a adus-o imediat pe scenă și a izbucnit în lacrimi. A fost marea surpriză a nopții”, a declarat o persoană din public pentru The Sun.

Maria Palade

https://shok.md/