VIDEO S-a inspirat de la O-Zone? Cel mai cunoscut vlogger francez are un succes nemaipomenit cu o melodie cântată în limba română

 VIDEO S-a inspirat de la O-Zone? Cel mai cunoscut vlogger francez are un succes nemaipomenit cu o melodie cântată în limba română

Squeezie, un celebru vlogger francez a dat o nouă lovitură pe YouTube. Acesta a lansat „Time Time”,   o melodie în limba română, în stilul celor din anii 2000, inspirată din hit-ul „Dragostea din Tei” a grupului O-Zone. În doar șase zile, din 15 noiembrie, piesa a adunat aproape 12 milioane de vizionări și peste 882.000 de fani au dat like, relatează SHOK.md.

Piesa și clipul sunt mai degrabă o parodie. Potrivit presei străine, accentul şi pronunţia cuvintelor în rămână i-a amuzat pe internauţi, iar melodia a ajuns în topul celor mai ascultate pe Deezer în România şi pe Spotify în Franţa.

Pe numele său adevărat Lucas Hauchard, Squeezie are 25 de ani, iar de câţiva ani este cel mai urmărit vlogger francofon. Doar la canalul său You Tube are peste 16 milioane de abonaţi, iar clipurile sale umoristice şi video-urile cu reacţii la diverse teme de actualitate fac deliciul internauţiilor, scrie RFI România. Pe lângă toate acestea, foarte vizionate sunt şi melodiile pe care le compune sau le adaptează şi care au sute de mii şi chiar milioane de vizualizări.