(VIDEO) Am 19 ani și vin din Siria. Glumeam, sunt din Moldova”: Mihaela Bogasieru a luat 4 de „DA” la X Factor din România

 (VIDEO) Am 19 ani și vin din Siria. Glumeam, sunt din Moldova”: Mihaela Bogasieru a luat 4 de „DA” la X Factor din România

O tânără de 19 ani, originară din Chișinău, a impresionat juriul de la concursul X Factor România. Mirela Bogasieru a evoluat în prima ediție din acest sezon cu piesa Blue Jeans de la Lana del Rey. Cu 4 de DA, interpreta a mers în următoarea etapă, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Mirela are 19 ani și vine din Republica Moldova.

„Acum un an și câteva luni am acceptat islamul ca religie, a răspuns la întrebările mele. Aveam aproape 17 ani și din curiozitatea am citit Coranul. Am vrut să citesc pentru cultura mea, am fost atrasă. Sunt absolventă a colegiului financiar bancar din Chișinău. Nu știu ce caut la economie când aveam un spectru larg. A fost o decizie de moment”, spune ea.

Aceasta a surprins pe toată lumea prin aspectul și ținuta ei. Mirela Bogasieru a interpretat piesa Blue Jeans atât cu glasul ei, cât și la chitară, iar vocea i s-a armonizat perfect cu instrumentul.

Jurații au rămas impresionați.

„Votul meu este clar – DA”, a spus Delia.

„Ești altceva în acest show și pentru asta voi spune DA”, a fost votul Loredanei.

„Pentru că i-ar plăcea Deliei să rămâi o opțiune pentru grupuri dar și pentru că eu te-aș vrea în echipă eu îți dau un DA, ai 4 de DA ne vedem în Bootcamp”, a fost votul lui Florin Ristei.

„Nu mă așteptam – 4 de DA. Nici în cele mai îndrăznețe vise ale mele nu m-aș fi gândit”, a fost reacția concurentei.

Vedeți aici evoluția tinerei:

Maria Palade

https://shok.md/