(video) Angajaţii aeroportului Milano Malpensa au dansat de bucurie că s-au întors la muncă

 (video) Angajaţii aeroportului Milano Malpensa au dansat de bucurie că s-au întors la muncă

Zeci de angajați ai aeroportului Milano Malpensa au dansat Jerusalema pe pistă, dar şi în Terminalul plecări sau sosiri, bucuroși că au revenit la lucru. Coregrafia a fost lansată cu sloganul „mândru să plec din nou”. „Provocarea Jerusalema” a fost primită şi de alte aeroporturi din lume, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Angajaţii aerortului Milano Malpensa au sărbătorit reluarea zborurilor într-un mod inedit. Au vrut să-şi arate dorinţa de a reveni la muncă și au dansat Jerusalema, respectând, însă, distanţarea socială şi purtând măşti pe faţă.

După luni de disponibilizări, lucrurile par să intre în normalitate, iar angajaţii și-au arătat satisfacţia de a reveni la muncă.

Au dansat pe pistă, dar şi în interior, în Terminalul plecări sau la sosiri. Astfel că turiştii care au trecut pe acolo au fost primiţi cu zâmbetul pe buze şi cu o doză mare de entuziasm.

Videoclipul, publicat pe Youtube şi realizat de «Old School Sniperz», a fost lansat cu sloganul «mândru să plec din nou». Această nouă coregrafie a intrat în „provocarea Jerusalema”, care a ajuns și pe alte aeroporturi din lume. Cântecul DJ-ului sud-african Master KG, devenit graţie ritmului său antrenant o armă împotriva tristeţii într-un an marcat de pandemie, a inspirat „’provocarea de dans Jerusalema”. Mii de anonimi s-au filmat şi au distribuit pe reţelele sociale mici clipuri în care dansează pe această piesă.

În Germania, ca şi în alte părţi ale lumii, provocarea a fost pusă în aplicare de angajați din companii, administraţii sau spitale. Şi s-a lăsat cu amenzi. În timp ce hitul „Jerusalema” a făcut planeta să danseze datorită coregrafiilor publicate online pe reţelele sociale, casa de discuri Warner a revendicat drepturile de autor în Germania pentru difuzarea acestor clipuri realizate de amatori, relatează AFP. În landul Renania de Nord-Westfalia din vestul Germaniei, serviciile Ministerului de Interne regional au avut surpriza neplăcută de a primi o factură „uriașă” pentru prestaţiile mai multor unităţi de poliţie.

Citește și