(VIDEO) Au dat-o jos din avion din cauza sânilor prea mari, de 10 kilograme

 (VIDEO) Au dat-o jos din avion din cauza sânilor prea mari, de 10 kilograme

Fotomodelul online Mary Magdalene, de origine canadiană, era gata de îmbarcare în zborul cu destinația Dallas. Doar că, pe aeroportul din Canada, acesteia i-ar fi fost refuzată îmbarcarea, fiind evacuată din avion, scrie SHOK.md cu referire la click.

Mary, un fotomodel cu forme supradimensionate, în urma intervențiilor estetice, este posesoarea unui bust impresionant, sânii ei cântărind aproximativ 10 kilograme! Astfel, fotomodelului îi este foarte greu să găsească obiecte vestimentare capabile să îi acopere în totalitate sânii.

„Evident, decolteul meu a fost de vină pentru refuzul îmbarcării, eu apărând acolo într-un mod explicit”, le-a explicat Mary fanilor ei, pe pagina de Instagram.

Fotomodelul a relatat faptul că experiența nu a fost deloc plăcută și, chiar dacă în cele din urmă a ajuns la Dallas, cu un zbor reprogramat, are de gând să acționeze în instanță linia aeriană.

O altă problemă este faptul că ei i-ar fi fost refuzată îmbarcarea după ce ajunsese deja în avion și își ocupase locul, costul biletului fiind de 5.000 de dolari.

Mary a detaliat și motivul oficial prezentat de echipajul aeronavei. TMC.com relatează faptul că aceasta ar fi purtat căști și nu ar fi fost atentă la instrucțiunile de siguranță prezentate de personalul navigant, iar aceștia au decis să o dea jos din avion.

Maria Palade

https://shok.md/