(video) Au uitat și de concert: Kirkorov, Dava și Dmitrienko au petrecut cu mult fast, în Moldova

 (video) Au uitat și de concert: Kirkorov, Dava și Dmitrienko au petrecut cu mult fast, în Moldova

După ce le-a fost anulat concertul, Filip Kirkorov, Dava și interpretul Vanea Dmitrienko nu au pierdut timpul în zadar. Artiștii au vizitat câteva destinații turistice din Moldova, unde s-au distrat cu muzică, mâncare tradițională și multă voie bună.

Pentru interpretul Vanea Dmitrienko este prima vizită la noi în țară. Artistul a publicat câteva secvențe video pe pagina lui de Instagram, unde s-a arătat plăcut surpins de ospitalitate: „Mergem să vizităm locurile frumoase din Moldova”.

Din secvențele video publicate de Dmitrienko, observăm că artiștii au avut parte de mult lux și momente artistice. Aceștia au fost întâmpinați, nu doar pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu pâine și sare, dar și în restaurant, unde s-au distrat pe cinste. 

Kirkorov, Dava și Dmitrienko au dansat și cântat, acompaniați de formația SunStroke Project.

 

Concertul la care urmau să evolueze mai mulți artiști ruși a fost, într-un final, anulat, după ce poliția a interzis amplasarea scenei în Piața Marii Adunări Naționale, chiar dacă organizatorii aveau o autorizație în acest sens de la autoritățile locale. Organizatorii concertului au acuzat guvernarea PAS de sabotaj și de dictatură, iar pe oamenii legii i-au numit „prezervative” folosite de către cei de la putere.