(video) Bani cu ghinion: Tânăra căutată după ce a găsit 10.000 de lei în Mall a mers la Poliție

 (video) Bani cu ghinion: Tânăra căutată după ce a găsit 10.000 de lei în Mall a mers la Poliție

Tânăra cătată de oamenii legii după ce a găsit 10.000 de lei în Mall s-a prezentat la Secția de Poliție. Aceasta a predat banii, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Tânăra care apare în imagini este căutată de polițiștii IP Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt.

Angajații poliției au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 25 de ani, comunicând că în timp ce se afla în centru comercial amplasat pe str. Arborilor, a pierdut bani în sumă de 10 086 lei.

În imaginile video de pe camerele de supraveghere, se observă cum o tânără vede banii și îi ridică de jos, făra a se adresa la administație ori să comunice pazei despre acest fapt. Totodată ofițerii de investigație au stabilit că suspecta a intrat într-un butic unde a făcut cumpărături.

Prejudiciul material cauzat victimei este 10 086 lei.

Potrivit poliției, pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare suspecta în comiterea infracțiunii riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut tânăra sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact: 060318121, 060342401.

Citește și