(video) Corina Țepeș, indignată de o piesă difuzată într-un market: Parcă eram la Piața Centrală

 (video) Corina Țepeș, indignată de o piesă difuzată într-un market: Parcă eram la Piața Centrală
0Shares

Corina Țepeș, indignată pe pagina ei de Instagram, după ce într-un market din capitală a fost difuzată piesa „Ioane, Ioane”, în timp ce făcea cumpărături. Artista susține că a avut senzația că „era la Piața Centrală” și se întreabă „încotro mergem? Înțeleg că pandemia a culcat cultura la pământ, dar nici chiar așa”, a menționat aceasta. Interpreta a venit și cu câteva recomandări pentru administrația centrelor comercial și i-a îndemnat să fi mai precauți la ceea ce pun în difuzoare, scrie SHOK.md.

„Ieri am făcut cumpărături la un market, totul îmi place în afară de muzică. Vreau să mă adresez către administrație, oare nu se găsește un om care să gestioneze muzica calitativă. 

Așa o senzație că parcă eram la Piața Centrală, nu se poate dragii noștri să mergi la cumpărături într-un market, unde sunt cumpărători de toate statuturile, de toate profilurile, un market, care este, de fapt, doldora de cumpărători de dimineața până seara și se bucură de succes în rândul populației, să asculți asemenea muzică în difuzoare. Oameni buni, încotro mergem? Înțeleg că pandemia a culcat cultura la pământ, dar nici chiar așa”, a declarat aceasta pe pagina ei de Instagram.

Interpreta a menționat că nu pretinde ca să audă în difuzoare muzica ei,  întrucât „sunt foarte mulți interpreți tineri și artiști consacrați în țara noastră care merită să fie auziți, atât la radio cât și în market-uri.

Aveți grijă ce puneți în difuzoare, pentru că asta contează și o să capteze și mai mult și o să adune mulți cumpărători. Aveți grijă de momentul acesta. În restaurante eu nu am auzit așa gen de muzică,  la așa nivel”.

 

0Shares