(video) Crețu face mișto de Tany Vander: Doamne, fă o minune. Lasă-l să zică că achită el

 (video) Crețu face mișto de Tany Vander: Doamne, fă o minune. Lasă-l să zică că achită el

Emilian Crețu a făcut mișto de Tany Vander, după ce bloggerița a spus în cadrul unui interviu că și femeile ar trebuie să contribuie financiar la achitarea notei de plate, când ies cu un bărbat într-un local. În acest sens, actorul a făcut un filmuleț amuzant prin care „îndeamnă fetele să nu se ia după capul lui Vander”, a scris acesta pe Facebook.

 

Tany Vander a spus în cadrul unui interviu, cu Dorin Galben că:„Tu ca femeie ești obligată să vrei să contribui. Nu contează cu ce bărbat ieși, ce posibilități financiare are. Când vine nota, tu zici: îmi dai voie să contribui”, a menționat bloggerița.

 

La rândul său, Emilian Crețu a făcut un filmuleț amuzat, cu referire la subiectul dat. Actorul a prezentat o situație dintr-un restaurant, în care femeia se roagă în gând la toți sfinții, ca bărbatul să achite consumul.

„Doamne și toți sfinții, vă rog, faceți o minune să zică: lasă că achit eu. Mie mi-a rămas doar doi lei cu troleibuzul să ajung acasă, la Buiucani. În fiecare seară vin aici și îmi comand o apă și aceea de la robinet. Doamne fă o minune te rog, am și credit la bancă, 2500 de euro că mi-am pus silicoane, tot pentru el”.