(video) Cu sicriul în fața Parlamentului: „Ne-ați îngropat tot ce ne-a mai rămas”

 (video) Cu sicriul în fața Parlamentului: „Ne-ați îngropat tot ce ne-a mai rămas”

Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa (PACE), nemulțumit de instituirea stării de urgență pe teritoriul țării pe 60 de zile, a organizat astăzi un flashmob în fața Parlamentului. Aceștia au pus un sicriu roșu pe scări și au declarat de ce nu sunt mulțumiți de hotărârea de ieri, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Legislativul a adoptat un lockdown fără să înțeleagă ce înseamnă asta, fără să impună careva restricții, care ar ajuta cetățenii. Ei pur și simplu s-au străduit să tărăgăneze și să oprească procesul alegerilor anticipate.

Care este logica că ați anunțat un lockdown, fără a institui restricții concrete. Vă gândiți doar la interesele personale și nu interesele oamenilor. Ne-ați îngropat demnitatea”, au spus aceștia.

Cei doi tineri au stat pe scările Legislativului cu foi în mână pe care scria „demnitate”, „echitate” ș.a. pe care le boțeau și le aruncau în sicriu.

Republica Moldova a intrat în stare de urgență pe 2 luni. CNESP se va întruni astăzi în ședință pentru a adopta noi măsuri.

Vezi video pe UNIMEDIA.