Regina Elisabeta, prima apariție după vaccinare! Suverana nu a purtat masca de protecție

 Regina Elisabeta, prima apariție după vaccinare! Suverana nu a purtat masca de protecție
0Shares

Regina Elisabeta a apărut pentru prima dată în public după vaccinarea împotriva Covid-19. Suverana a adus miercuri un omagiu centenarului Forțelor Aeriene Regale Australiene. Participanții nu și-au putut lua ochii de la Regina Elisabeta pe tot parcursul ceremoniei, deoarece nu a purtat mască de protecție., scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Suverana s-a vaccinat anti-COVID-19 la începutul anului și nu a purtat mască pe toată perioada festivității. La festivitate a mai participat și reprezentantul diplomatic al Australiei în Marea Britanie, George Brandis.

Printre primii britanici care au beneficiat de vaccinul anti-Covid-19 s-a numărat și Regina Elisabeta a Marii Britanii, la începutul anului, dar și soțul ei, Prințul Philip.

Cei doi au dorit să se vaccineze din proprie inițiativă, după ce Regina Elisabeta și Prințul Philip au stat izolați în Castelul Windsor cea mai mare parte din anul trecut.

Primele doze de vaccin Pfizer administrate oamenilor în vârstă din centrele de îngrijire și personalului medical, dar și Reginei Elisabeta și soțului ei.

De ce nu a purtat Regina Elisabeta mască de protecție

Regina anunțase cu mai mult timp în urmă că s-a retras din viața publică pe termen nedeterminat, din cauza pandemiei, care i-ar fi putut pune viața în pericol. De când a început pandemia de coronavirus, acesta a fost al patrulea eveniment la care a participat Regina Marii Britanii.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a adus un omagiu tuturor celor care și-au sacrificat viața, alături de George Brandis. Mai mulți locuitori ai Marii Britanii au reacționat negativ, spunând că suverana transmite un mesaj nepotrivit în contextul pandemiei şi că dă un exemplu negativ pentru întreaga populație.

Autorul regal Robert Jobson a venit cu lămuriri a declarat că Regina Elisabeta nu a purtat mască de protecție tocmai pentru a încerca să transmită un mesaj calm, pentru că lucrurile trebuie să revină la normal.

0Shares