(VIDEO) Daniel Craig a primit același grad, pe care îl are personajul James Bond

 (VIDEO) Daniel Craig a primit același grad, pe care îl are personajul James Bond

Daniel Craig, actorul care interpretează rolul agentului James Bond în franciza cu acelaşi nume, a primit din partea Marinei Marii Britanii acelaşi grad pe care îl are personajul fictiv în filme: acela de comandor onorific, scrie SHOK.md cu referire la stiri.

Marina britanică marchează în acest fel cei 16 ani de când Daniel Craig întruchipează legendarul spion.

Cel de-al 25-lea film din seria Bond urmează să fie lansat la începutul lunii viitoare, după ce a fost amânat anul trecut, din cauza pandemiei.

Daniel este un actor britanic. El a devenit cunoscut prin rolul jucat în filmul James Bond. A debutat în filmul The Power of One în 1992 ca Sergentul Botha. Craig a mai apărut în filme ca Lara Croft, interpretându-l pe Tomb Raider alături de Angelina Jolie (2001) sau în Road to Perdition (2002), alături de Tom Hanks. Alte roluri principale în Sylvia (2003), The Mother (2003) și Enduring Love (2004). În 2005, Craig a interpretat rolul unui agent evreu în controversatul thriller regizat de Steven Spielberg, Munich. În octombrie 2005, ziarul News of the World a publicat știrea conform căreia Craig ar avea o aventură cu Sienna Miller, partenera sa din Layer Cake (2005), însă la scurt timp Miller s-a logodit cu Jude Law. În 2006, pe lângă rolul lui James Bond din Casino Royale, Craig a interpretat rolul malefic din I, Lucifer. Filmul este o ecranizare a romanului bestseller a lui Glen Duncan.

Maria Palade

https://shok.md/