(video) Daniela Costețchi, în lacrimi pe Interne. Ce a descoperit în telefonul soțului

 (video) Daniela Costețchi, în lacrimi pe Interne. Ce a descoperit în telefonul soțului

Daniela Costețchi și Cătălin Soare au o familie frumoasă alături de fetița lor, Leila. Aceștia se înțeleg de minune, se iubesc si nu permit nimanui să le distrugă povestea de dragoste. Dar ca în orice relație mai sunt și situații când emoțiile ți-o iau pe dinainte. Tânăra a povestit recent la ea în story, că s-a confruntat cu un moment neplăcut legat de meseria soțului său, care i-a provocat gelozie. Bloggerița a declarat că: „pentru o secundă am crezut că, Cătălin mă înșeală”, scrie SHOK.md.

„Am plâns un pic, dar mi-am revenit. Des primesc întrebarea, Dana tu nu ești geloasă când la Cătălin vin fete și el le tatuează pe coapse. Eu întru în salon și ele stau sau în lenjerie intimă sau cu pantalonul scurt ridicat astfel încât să golească toată fesa.

M-am obișnuit cu acest lucru, dar ce s-a întâmplat azi. Ne uităm la serial și-i tot vibra telefonul în contiu m-am enervat, cine Doamne îți scrie atâta, i-au telefonul și intru eu la ultima conversație. Vă zic sincer pentru o secundă am crezut că, Cătălin mă înșeală.

Daniela a luat telefonul partenerului său și a deschis conversația, iar acolo a văzut că i-a scris o domnișoară care avea programare la tatuaj: „„Îi scrie acolo că nu mă pot decide, nu știu în ce zonă, că parcă și fără tatuaj arată bine și îi trimite o poză făcută din profil cu cămașa ridicată, fără lenjerie pe ea și i se vedea fundul ca, Cătălin să vadă că fundul ei arată bine și fără tatuaj”, a menționat tânăra le ea în story.

Citește și