(video) Dezvăluiri în premieră de la Gordienko despre tatăl băiatului ei: Un cunoscut om de afaceri, dar de care a divorțat

 (video) Dezvăluiri în premieră de la Gordienko despre tatăl băiatului ei: Un cunoscut om de afaceri, dar de care a divorțat

Este mamă de aproape patru ani, dar niciodată nu a vorbit public despre tatăl băiatului ei. În premieră, Natalia Gordienko a dezvăluit în cadrul proiectului „neREDactat” cu Rodica Ciorănică că este vorba despre omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, cu care a avut o poveste de dragoste, dar au divorțat, scrie SHOK.md.

Fiul Nataliei are o pagină de Instagram, unde este înregistrat ca Cristian Ciuhrii. Întrebată de Rodica Ciorănică dacă numele de familie a băiatului duce la cunoscutul om de afaceri – Ceslav Ciuhrii, Gordienko a spus că „da, el este tatăl”. Eu niciodată nu am anunțat public acest lucru, dar nici nu am ascuns. Eu permanent am spus că este cel mai bun tată din lume. „Nu s-a poziționat niciodată ca o persoană publică, el este un businessman care se străduie să facă zilnic lucruri frumoase pentru țara aceasta”, a declarat interpreta.

Natalia Gordienko a mai adăugat că atât ea cât și fostul partener și-au dorit acest copil.

„A fost o poveste de dragoste. Ceslav era oficial divorțat. Noi am rămas în relații frumoase cu el și facem tot posibilul ca fiul nostru să fie cel mai fericit”, a dezvăluit aceasta.