(VIDEO) Dilara, în premieră despre relația cu Morgenshtern: „Am pus punct acestei istorii”

 (VIDEO) Dilara, în premieră despre relația cu Morgenshtern: „Am pus punct acestei istorii”

Rapperul rus Morgenshtern și soția sa, Dilara Zinatullina s-au despărțit, după șapte luni de căsnicie. Despre aceasta a confirmat chiar Dilara, într-un video pe YouTube, scrie SHOK.md.

„Noi am decis să divorțăm și sa punem punct acestei istorii. Nu vreau să spun ca este om rău, noi nu mai putem fi într-o relație, după nuntă au început conflictele. El este un bărbat deștept.  El voia copii și asta m-a apropiat de el de asta și ne-am căsătorit. Eu eram sigură ca el asta voia să facă. Îți multumesc Mogheshtern pentru această  propunere. După nuntă au apărut cele mai rele momente. Noi nu am rezistat. Am urât această căsătorie…” , a spus Dilara.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

Artistul a publicat recent, un mesaj pe Instagram, unde roagă insistent jurnaliștii să nu-l deranjeze.

Despre despărțirea celor doi a început să se vorbească, după ce artistul a publicat teaserul la noua sa piesă  „C’est la vie”, unde acesta cântă despre despărțire.

 

„E timpul să ne despărțim. Asta e viața (…) Iubito, tu știi că nu ai nevoie de mine, un star rock nu poate fi un soț bun”.

 

 

Rapperul Alisher Morgenshtern și Dilara Zinatullina s-au căsătorit la data de 31 august, 2021.  Ceremonia a fost organizată în stilul anilor 90.

Cei doi au făcut cunoștință la o petrecere în 2017. Cuplul a publicat prima fotografie comună în 2019, dar ulterior s-au răspândit niște zvonuri că Alisher și Dilara s-ar fi despărțit. Apoi, artistul a spus, că „nu a fost dragoste” și a recunoscut că și-a înșelat iubita. Dar, după câteva luni aceștia au început din nou să se afișeze împreună. După aproape patru ani de relație, Morgenshtern s-a pregătit de nuntă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și