(video) Emelian Crețu a venit și el cu o reacție, după scandalul cu bloggerii

 (video) Emelian Crețu a venit și el cu o reacție, după scandalul cu bloggerii

În scandalul influencerilor moldoveni apare și numele actorului și prezentatorului TV, Emilian Crețu. Acesta a venit cu o reacție pa pagina lui de Instagram, scrie SHOK.md.

Actorul a fost foarte succint în declarații.

 

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri  în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, la restaurantul Oliva unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. 

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas  fără cont de Instagram. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. Acesta a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vine ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici îi escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.