(VIDEO) Emilian Crețu a dat o mega petrecere la casa nouă cu peste 50 de invitați. Ce cadou neobișnuit a primit actorul

 (VIDEO) Emilian Crețu a dat o mega petrecere la casa nouă cu peste 50 de invitați. Ce cadou neobișnuit a primit actorul
201Shares

Actorul Emilian Crețu a organizat o petrecere impresionantă, cu ocazia mutării în noua sa casă, eveniment la care au participat peste 50 de invitați. Printre numeroasele cadouri pe care i le-au oferit oaspeții, unul s-a remarcat în mod special prin originalitate – un clopot, scrie SHOK.md.

Pe rețelele de socializare, Emilian Crețu a postat mai multe imagini de la petrecerea grandioasă, pe care a organizat-o cu ocazia mutării sale la casă nouă. Acesta a avut peste 50 de invitați, inclusiv prieteni apropiați, rude, membri ai echipei sale de filmare și diverse personalități din lumea showbiz-ului moldovenesc.

A fost multă muzică, dans și bună dispoziție, iar atmosfera s-a dovedit a fi una cu adevărat de sărbătoare. Emilian Crețu s-a asigurat că toți invitații se simt bine și se bucură de ospitalitatea sa.

Emilian Crețu a fost scăldat în flori și cadouri oferite de oaspeți, însă momentul serii a fost organizat de prietenul apropiat al actorului, Gabriel Nebunu.

Acesta s-a remarcat în mod special prin originalitate și i-a oferit un clopot. Darul neobișnuit a stârnit multe zâmbete și glume: „Duminica, atunci când nu vei avea timp să mergi la biserică, o să bați acest clopot”, i-a spus Gabriel Nebunu.


Nici Nina Crețu nu a fost lipsită de atenție, iar unul dintre invitați i-a oferit tinerei un buchet completat cu ustensile pentru curățenie în casă. Acest cadou a fot binevenit, ținând cont de faptul că Nina apare deseori în mediul online, făcând ordine în noua casă.

Chiar în ziua petrecerii, tânăra a spălat câteva ore bune balustrada recent instalată: „Cred că mâine o să-mi pun mâna dreaptă în ghips”, a glumit aceasta.

Spațiul din fața casei s-a umplut cu mașini, actorul numărând peste 20 de automobile.

Emilian Crețu le-a prezentat, urmăritorilor săi, interiorul noii sale locuințe luxoase. Actorul a ținut în mare secret cum arată casa pe care și-a construit-o de la zero.

Emilian Creţu a vorbit la un Podcast, despre bani şi reuşite, despre casa nouă şi apartamentul vechi, despre umorul care educă, sărăcie, studenţie şi critică.

201Shares

Aura Mereuta

https://shok.md