(VIDEO) I-a cucerit de la primele note. Maxim Zavidia a întors trei scaune la Vocea Rusiei și a ales juratul, care l-a criticat

 (VIDEO) I-a cucerit de la primele note. Maxim Zavidia a întors trei scaune la Vocea Rusiei și a ales juratul, care l-a criticat
0Shares

Maxim Zavidia a devenit participant al show-ului rus „Golos”. El a impresionat juriul cu o voce impecabilă. A întors toți jurații, cu excepția lui Leonid Agutin, scrie SHOK.md.

Interpretul a primit aplauze furtunoase de la public. Juriul a spus că vocea lui are un potențial mai mare, care trebuie descoperit. Chiar dacă a fost un pic criticat de Dima Bilan, Maxim l-a ales pe el și face parte din echipa lui.

„Eu sunt la „Golos”. Nu-mi vine să cred că totul s-a întâmplat anume așa! Am depus tot ce am putut…Și, la drept vorbind, sunt mândru de ce mi-a ieșit. Îi mulțumesc fiecărei persoane care m-a susținut! Îi mulțumesc lui Dima Bilan pentru oportunitatea de a mă afla în echipa lui. Înainte ne așteaptă multe lucruri interesante”, scrie Maxim.

https://www.instagram.com/p/CUxfXKyNYhu/

Interpretul a ales să evolueze cu piesa „Say something” și i-a cucerit  pe Dima Bilan, Pelageya și Alexander Gradsky.

Despre impresiile pe care le-a trăit pe scenă, dar și despre preferințele pe care le-a avut în favoarea mentorului Dima Bilan, Maxim a povestit în video de mai jos.

Deși alesese întâi economia, muzica l-a atras pe terenul său. În 2011, Maxim Zavidia, student la ASEM care obișnuia să fredoneze piesele preferate de la MTV, alege să participe la un concurs de muzică. Și a fost cu succes, pentru că a obținut locul întâi. Și de bun augur a fost, fiindcă au urmat multe alte concursuri, prietenia muzicală cu Samir Loghin, Eurovisionul din 2016, piese noi și recunoașterea largă a lui Maxim Zavidia în showbizul autohton și peste hotare.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/