Kristina Orbakaite și-a lansat propriul parfum! Pugaciova a fost la prezentarea aromei

 Kristina Orbakaite și-a lansat propriul parfum! Pugaciova a fost la prezentarea aromei
0Shares

Recent, la Moscova a avut loc o prezentare a parfumului de autor a Kristinei Orbakaite, în vârstă de 50 de ani. La evenimentul de prezentare a aromei au fost prezente diverse celebrități, bineînțeles în frunte cu Alla Pugaciova – mama Kristinei, scrie SHOK.md cu referire la glamour.

În cinstea aniversării de 5o de ani, Kristina Orbakaite a decis să le facă un cadou fanilor și tututot celor care îi admiră activitatea artistică și a lansat propriul ei parfum – „Kristina”. Aroma a fost creată în colaborare cu celebrul brand „Tiziana Terenzi”.

La evenimentul de prezentare au fost prezente numerose vedete printre care Vlad Lisovets, Igor Gulyaev, Alla Pugaciova și alții.

Pentru prezentarea unui nou parfum numit Kristina, creatorii brandului italian de parfumerie Tiziana Terenzi, Titiana și Paolo Terenzi, au zburat la Moscova cu o zi înainte. Astfel, împreună cu Christina, cei doi au prezentat un nou parfum și au spus că acesta va fi prezentat exclusiv numai în Rusia.

La prezentare, Orbakaite a apărut într-o rochie roz: este într-o nuanță la fel de delicată pecum sticla noului parfum. Parfumul este depozitat într-o cutie muzicală din care sună piesa lui Orbakaite „Eu sunt Kristina Orbakaite”.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/