(video) Emoționați până la lacrimi: Un tânăr din Moldova a „topit” jurații de la SuperStar, cântând chiar și cu o coardă ruptă la chitară

 (video) Emoționați până la lacrimi: Un tânăr din Moldova a „topit” jurații de la SuperStar, cântând chiar și cu o coardă ruptă la chitară

Andrei Serjant este tânărul de 21 de ani, originar din Chișinău, care a reușit să câștige cele mai înalte aprecieri din partea juraților de la show-ul de talente din România, SuperStar, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

În mijlocul prestației sale tânărul a rămas fără o coardă, ceea ce nu l-a încurcat absolut deloc să primească cuvinte de laudă din partea juraților și să le umezeasca ochii.

„Ești artist, Andrei, locul tău trebuie să evolueze de la stradă în platou, din platou la concerte, la săli și de la săli în aer liber… Te văd reușind, să știi”, i-a spus Marius Moga.

Jurații au menționat că în momentul în care îl ascultau părea a fi e melodie înregistrată în studio deja.

Pe lângă partea muzicală, aceștia au spus că „acest băiat le-a dat o lecție de viață”.

„Din cauza că mi-aș dori să aibă mai mult el, îmi pare că am prea mult eu”, a răspuns Carla`s Dreams, întrebat de ce s-ar simți rușinat după ce a plecat Andrei de pe scenă.

Andrei a relatat că pasiunea pentru o muzică pornește din 2013, când a văzut la televizor un film despre un cântăreț de stradă, la care a zis că vrea chitară și vrea să facă muzică. Părinții l-au încurajat pe Andrei, așa că ziua următoare chitara i-a fost adusă acasă.

În timp a reușit să devină chiar el eroul acelui film, cântă în stradă și spune că de la început se simțea foarte intimidat, cânta când nu trecea nimeni.