(VIDEO) „Eu i-aș da în judecată”. Reacția lui Emilian Crețu la cazul studentei exmatriculate, după ce a fost surprinsă făcând sex

 (VIDEO) „Eu i-aș da în judecată”. Reacția lui Emilian Crețu la cazul studentei exmatriculate, după ce a fost surprinsă făcând sex
0Shares

Emilian Crețu a venit cu o reacție la cazul studentei surprinse făcând sex în timpul orelor online și care a fost exmatriculată. Actorul a criticat conducerea instituției de învățământ „sunt bolnavi psihic”, scrie SHOK.md.

Emilian indignat și-a spus punctul său de vedere, despre acest caz:

Nu știu cine se află la conducerea colegiului, dar oamenii aceia sunt bolnavi psihic. Dacă aș fi în locul fetiței, i-aș da în judecată. Fiecare om face sex. Da, a fost o greșeală că a uitat să închidă camera și ceilalți au văzut. Și tâmpitul acela care a pus videoclipul pe internet este un bolnav psihic.

De parcă nu mai face lumea sex! S-a făcut „tam-tam” și au dat-o afară. Direcția acelui colegiu, sunteți bolnavi psihic. Voi chiar nu faceți sex? Nu s-a întâmplat să faceți o greșeală și să nimeriți într-o situație de căcat?”, Și parlamentara care era în ședință și mânca zeamă de ce nu a fost dată afară? Pentru că la fată nu s-a văzut nimic pervers.

Nu s-au văzut organe genitale. Da, ea a greșit, a făcut o greșeală. Dar omului dacă greșește trebui să-i tăiem capul? Eu nu înțeleg cât de meschini și mizerabili putem să fim noi? Păi să ridice mână cine nu făcut vreo greșeală în viață”, spune Crețu.

Fata era studentă la  Academiei de Studii Economice (ASEM) a fost exmatriculată în urma deciziei majorității membrilor consiliului instituției.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/