(video) Felicia Sîrbu face dezvăluiri! Prezentatoare a vorbit despre relația cu Roman Burlaca și cum să ajungi în televiziune

 (video) Felicia Sîrbu face dezvăluiri! Prezentatoare a vorbit despre relația cu Roman Burlaca și cum să ajungi în televiziune

Prezentatoare TV Felicia Sîrbu știe cum să impresioneze. De data aceasta într-un interviu fărăprotocol​​​ pentru Dorin Galben a făcut mai multe dezvăluiri. Aceasta a discutat despre cum să ajungi în televiziune și percepția că pentru a deveni prezentatoare trebuie să treci prin patul cuiva, despre cum a fost relația sa cu regizorul Roman Burlaca, de ce nu a mers și altele, scrie SHOK.md.

Felicia Sîrbu a menționat că are tot respectul pentru ceea ce a făcut dintotdeauna Roman Burlaca, însă a ajuns într-o zi să fie confuză.

„Roman este un băiat foarte talentat și foarte de treabă. Are tot respectul meu pentru ceea ce a făcut dintotdeauna. La noi pur și simplu n-a mai mers. Am avut multe tangențe și în modul de a gândi și în dragostea față de artă, muzică, doar că viața nu e doar despre asta. Când trec momentele astea de pasiune și când începeți să trăiți împreună și când vin probleme practice… casă, bugete, momente.

Pu și simplu m-am trezit într-o dimineață și mi-am dat întrebarea dacă eu chiar vreau ca el să fie tatăl copiilor mei, și mi-am dat seama că nu. Din acel moment a mai durat vreo jumătate de an de relație, în care am încercat această revelație pe care am avut-o, am încercat să catologhez ca fiind gânduri. Însă n-a fost așa.

La un moment dat când o relație trebuie să treacă la un alt nivel, începi să te gândești ce o să fie în perspectivă și începi să îți dai întrebări și răspunsurile care îmi veneau mie, duceau mai mult la încheierea acestei relații decât la continuare. Poate nu l-am iubit până la capăt, așa cum e de fapt dragostea. Chiar dându-mi întrebarea dacă vreau să fie tatăl copiilor mei, chiar m-a făcut să înțeleg că nu și atunci despre ce relație poate fi vorba. Stăm și tragem de timp ca să ce… Știu ce fel de bărbat am nevoie lângă mine și din mai multe puncte de vedere.”, a spus prezentatoarea.

De asemenea, Felicia Sîrbu a menționat că la 20 de ani a fost pusă într-o situație în care au nimerit multe femei și anume șeful i-a cerut să-i fie amantă.

„Am avut un moment în cariera mea în care practic am fost pusă într-o situație ca să aleg sau devin una din amanta cuiva, sau la revedere, și Felicia a făcut-o pe proasta. Am primit un telefon de la administrația canalului la care eram atunci și și-au luat rămas bun de la mine prin telefon. Am fost chemată la discuții în cabinet. Propunerea a fost cu un mare intro și cu text despre care nici măcar nu-mi mai amintesc, despre toate, dar și despre nimic și până la urmă, când am fost mângâiată pe umăr și mi-a spus clar: „Trebuie să întelegi că am nevoie de acest tip de femeie și eu îmi dorec să fii tu.”

Gritco Adriana

https://shok.md/