Cum arată la 63 de ani “sclava Isaura” Lucelia Santos. Telenovela braziliană a fost un adevărat fenomen în lumea întreagă

 Cum arată la 63 de ani “sclava Isaura” Lucelia Santos. Telenovela braziliană a fost un adevărat fenomen în lumea întreagă

“Sclava Isaura” a fost una dintre primele telenovele care au fost difuzate în România, la începutul anilor ’90. Un adevărat fenomen în lumea întreagă, serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul principal a fost difuzat în peste 80 de țări și a transformat-o pe eroina principală în superstar internațional, scrie SHOK.md.

Produsă în Brazilia în anii ’70, telenovela Sclava Isaura a ajuns și în fostele state comuniste din Europa după ’90, impresionând cu povestea sa emoționată de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său.

“Sclava Isaura” a fost și printre primele seriale non-chineze acceptate la televiziunea din China și, de asemenea, prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Până și un SUA și Marea Britanie povestea sclavei Isaura a impresionat milioane de oameni.

Rolul sclavei Isaura a transformat-o în una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, însă brazilianca s-a săturat de imaginea de fată cuminte. Într-o încercare de a se rebrandui, Lucelia a pozat de două ori goală în Playboy, prima oară în 1980. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar actrița a început să primească și alt gen de roluri, mai controversate, dovedind că este capabilă să interpreteze personaje complexe, scrie peroz.ro.

După Sclava Isaura, Lucelia Santos a avut o carieră de succes ca actriță de telenovele, care a ținut până la începutul anilor ’90. Cariera ei nu s-a încheiat atunci, aceasta apărând și în producții de teatru sau având rolul de producător în diverse filme sau seriale.

Lucelia Santos a fost căsătorită de două ori, în prezent e divorțată și are un fiu din prima căsnicie, tot actor de profesie – Pedro Neschling.

Gritco Adriana

https://shok.md/