(VIDEO) Fiica de 5 anişori a lui Ion Chicu: De ce „toate tăticele” vin după fetiţe la grădiniţă, dar al meu nu?

 (VIDEO) Fiica de 5 anişori a lui Ion Chicu: De ce „toate tăticele” vin după fetiţe la grădiniţă, dar al meu nu?

Fostul prim-ministru, Ion Chicu, mai nou liderul Partidului Dezvoltării şi Consolidării Moldovei, a vorbit, în premieră, despre relaţia cu familia și, în special, cu fiica mai mică, în cadrul unui interviu pentru Unimedia. Vădit emoţionat, Chicu a spus că Alexandra, fiica sa de 5 anişori, i-ar fi reproşat că este prea ocupat şi că ar vrea să o ia mai des de la grădiniţă, scrie SHOK.md.

„Îmi zice soţia, într-o zi, că Alexandra a întrebat-o de ce „toate tăticele” vin după fetiţe la grădiniţă, dar al ei nu mai vine să o ia. Am fost acum două săptămâni după ea la grădiniţă şi am văzut câtă bucurie era în ochişorii ei că a venit şi „tăticele” ei. Mi-am promis că voi merge măcar o dată în săptămână, dar tot încalc această promisiune. Neapărat am s-o fac pentru că, nu vă imaginaţi cum se schimbă ochişorii ceia şi câtă mândrie se vede pe faţă…”, a mărturisit Chicu.

În cadrul aceluiaşi interviu, Ion Chicu susţine că familia l-a sprijinit întotdeauna şi că îi este recunoscător soţiei pentru acest suport: „M-a sprijinit întotdeauna. Şi atunci când am fost plecat peste hotare şi a trebuit să circul, şi când a trebuit să lucrăm mult pentru a construi ceea ce am reuşit noi să construim… Întotdeauna.”

Ion Chicu are trei copii, dintre care doi feciori şi o fiică.