(VIDEO) Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel în ziua nunții

 (VIDEO) Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel în ziua nunții

Fiica regretatului actor Paul Walker s-a căsătorit vineri, 22 octombrie, cu alesul inimii sale. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost drumul spre altar, la brațul colegului și prietenului tatălui său, actorul Vin Diesel, scrie SHOK.md. cu referire la libertatea.

https://www.instagram.com/p/CVWUs1Np-4X/

Meadow Walker, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu tânărul Louis Thornton-Allan, la doar două luni după ce s-au logodit. Ceremonia de vis a avut loc pe malul Mării Caraibelor, în Republica Dominicană.

Printre invitații la eveniment ai cuplului s-au regăsit colegii lui Paul Walker din „Fast and Furious, printre care „soția Mia” – actrița Jordana Brewster și Dominic Torreto – Vin Diesel. Extrem de emoționant a fost faptul că anume Vin Diesel, care este și nașul de botez al lui Meadow, a preluat rolul lui Paul Walker și a condus-o la altar pe mireasă.

După ce și-au spus jurămintele a urmat o petrecere frumoasă. Mireasa a schimbat rochia albă tip sirenă pe o rochie mini, tot albă, care ia venit perfect și i-a pus în evidență silueta de model.

Maria Palade

https://shok.md/