(video) Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini

 (video) Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini

Ben Affleck și Jennifer Lopez, neglijenți? Samuel, fiul de doar 10 ani al actorului de la Hollywood, a intrat într-un autoturism, după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! Momentul a fost filmat, scrie SHOK.md, cu referire la clikc.ro.

La doar 10 ani, Samuel, fiul lui Ben Affleck din căsnicia cu Jennifer Garner, a fost lăsat la volanul unui „monstru” pe 4 roți, un Lamborghini. Băiețelul se afla alături de tatăl lui și de partenera acestuia, Jennifer Lopez, la un eveniment de prezentare al mașinilor de lux, din Los Angeles.

În timp ce J Lo și Ben admirau mai multe bijuterii pe roți, ajunși în fața unui Lamborghini galben, actorul i-a permis fiului său să se urce la volan, în timp de bolidul de lux avea motorul pornit! Samuel nu a stat mult pe gânduri și a băgat bolidul în marșarier, intrând într-un BMW care era parcat în spate. Jennifer Lopez se afla pe bancheta din spate a mașinii în momentul impactului.

După producerea incidentului, actorul s-a grăbit să își verifice fiul, dup ă care s-a deplasat către spatele mașinii să „cerceteze” situația. Speriat, fiul lui l-a urmat, cei doi fiind fotografiați ulterior în timp ce se îmbrățișau, starul de la Hollywood liniștindu-și, astfel, fiul.