(video/foto) „Ca doi adolescenți”. Jennifer Lopez şi Ben Affleck, surprinși în ipostaze tandre: Cum îşi petrec luna de miere

 (video/foto) „Ca doi adolescenți”. Jennifer Lopez şi Ben Affleck, surprinși în ipostaze tandre: Cum îşi petrec luna de miere

Jennifer Lopez și Ben Affleck își petrec luna de miere în „orașul iubirii”- Paris, după ce în weekend-ul trecut au spus „DA” în Las Vegas, Cuplul a fost surprins într-un restaurant de lux de lângă Champs-Elysées.

La ieșirea romantică Jennifer a purtat o rochie lungă, roşie, iar părul îl avea prins într-un coc, în timp ce soțul vedetei a optat pentru un costum clasic negru. Potrivit presei internaționale, cei doi au petrecut aproximativ două ore în restaurant.

Дженнифер Лопес и Бен Аффлек

Totodată, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au zburat singuri, la Paris. Cei doi sunt însoțiți de copii lor.

Дженнифер Лопес с дочерью Эммой и дочерью Аффлека Серафиной

Ieri cuplul a fost surprins în ipostaze tandre. Cei doi au petrecut mai mult de două ore pe o bancă din parc, îmbrățișându-se și sărutându-se.

„Erau ca doi adolescenți pe o bancă de parc – foarte iubitoare, foarte atenți”, scrie people.com.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, în secret. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Las Vegas. Cea care a dat vestea este chiar Jennifer, pe contul său de Instagram, în care dezvăluie detalii din ceremonie,

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și Ben Affleck, cu trei ani mai tânăr, s-au logodit în aprilie. Ei și-au reluat relația la începutul anului 2021, la 18 ani după ce au rupt logodna și și-au afișat public dragostea, pe rețelele sociale.

Cei doi s-au cunoscut în 2002 și s-au logodit în 2003, dar au rupt logodna în anul următor, dând vina pe „atenția excesivă a presei”.

Citește și