(video) Momentul în care un crater format într-o piscină înghite un om, în timpul unei petreceri

 (video) Momentul în care un crater format într-o piscină înghite un om, în timpul unei petreceri

Un bărbat a murit în timpul unei petreceri, în Israel, după ce în piscina în care se afla s-a deschis un crater uriaș care l-a înghițit, potrivit Times of Israel. Momentul accidentului a fost filmat și s-a răspândit pe rețelele sociale, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Accidentul a avut loc joi după-amiază, în orașul Karmei Yosef, în timpul unei petreceri organizate pentru angajații unei companii.

În imaginile surprinse de un invitat se observă cum în mijlocul piscinei în care se aflau mai mulți oameni se formează un crater de câțiva metri care înghite o persoană și toată apa din piscină, cu tot cu colace.

Operațiunea de căutare a fost una dificilă și a durat peste patru ore. Forțele de salvare au construit o structură de susținere pentru a împiedica și restul piscinei să se prăbușească, înainte de a putea localiza corpul bărbatului dispărut.

Un alt bărbat tras de apa care se scurgea prin spărtură a reușit să iasă și a suferit răni ușoare.

Vorbind cu Channel 12, una dintre persoanele care au participat la petrecerea de la piscină a spus că erau aproximativ 50 de oameni la fața locului când a avut loc dezastrul: „Nivelul apei a început brusc să scadă și s-a deschis o gaură, creând un vortex care a tras doi oameni înăuntru”.

Un alt martor a declarat pentru site-ul de știri Ynet că vârtejul a înghițit victima în câteva secunde și că ar fi putut exista victime suplimentare, dar că doar șase persoane se aflau în piscină în acel moment. Când dolina s-a deschis, el a strigat la colegii săi să iasă din piscină, dar ei au crezut inițial că este un fel de joc.

„Câteva secunde mai târziu, pământul a căzut… Am văzut doi oameni pur și simplu dispărând”, a adăugat martorul.

Poliția a anunțat că deschide o anchetă cu privire la deces și încearcă să afle dacă piscina a fost instalată cu licența corespunzătoare.

Citește și