(VIDEO/FOTO) Cleopatra Stratan și Edward Sanda într-o vacanță de vis la Disneyland

 (VIDEO/FOTO) Cleopatra Stratan și Edward Sanda într-o vacanță de vis la Disneyland
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns într-un loc în care visau de multă vreme. Cei doi îndrăgostiți se bucură de o frumoasă vacanță la Disneyland, Paris, scrie SHOK.md.

Zâmbetele, râsetele și voia bună sunt cele care însoțesc filmările cu cei doi tineri, în vacanța din Paris.

„Am ajuns la magazinul Disney. Visul ei… hai să vedem ce e aici”, spune Edward Sanda într-un video de pe Instagram, în timp ce proaspăta sa soție este extrem de fericită.

„Doamne, ce frumos este! Nici nu știu unde să mă uit”, completează Cleopatra Stratan imediat ce intră în Disneyland Paris.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la Disneyland Paris

„Este vacanța visurilor mele. Este tot ceea ce îmi doream. Nu am mai fost până acum. Prima dată am fost împreună în vacanță aici în România, însă de aceasta data am zis să mergem mai departe. Am zis să mergem undeva la Brașov atunci când am aniversat un an de relație. Am stat câteva zile. Apoi am fost în luna de miere în Sardinia, însă ne dorim foarte mult ca anul acesta sa plecăm în Maldive și apoi în America. Speram să le putem realiza și sa le facem pe toate”, au dezvăluit cei doi artiști pentru kanald.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat cel mai fericit eveniment din viața lor într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și