(video/foto) Legendara Sofia Rotaru a sărbătorit cea de-a 74 aniversare, în Italia: Primele imagini video de la eveniment

 (video/foto) Legendara Sofia Rotaru a sărbătorit cea de-a 74 aniversare, în Italia: Primele imagini video de la eveniment
5Shares

Îndrăgita interpretă de muzică pop Sofia Rotaru, Artistă a Poporului din Republica Moldova și Ucraina, deținătoare „Ordinului Republicii” și-a sărbătorit ieri, cea de-a 74 aniversare, în Italia, alături de familie, SHOK.md.

„Regina Pop” a publicat o imagine pe pagina ei de Instagram, unde apare îmbrăcată într-o rochie albă și cu un coș de flori pe bicicletă. Rotaru a declarat că a fost „cea mai frumoasă zi”.

https://www.instagram.com/p/CSRDJs4MEg7/?utm_source=ig_web_copy_link

Sofia Rotaru şi-a început cariera în anii 70 ai secolului trecut. După lansarea primului album, a devenit unul dintre cei mai iubiţi artişti din fosta Uniune Sovietică.

La 23 de ani, a cunoscut succesul pe scenele din Ucraina şi Rusia. Interpreta are în repertoriul său peste 400 de melodii.

A devenit “Artistă a Poporului” în Ucraina şi în Republica Moldova.

În 1986, i-a fost conferit titlul de “Artist al Poporului” în URSS. În anul 2000, a fost desemnată “Cântăreaţa secolului XX” în Rusia.

Sofia Rotaru s-a născut la 7 august 1947, în Marșenița, raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți.

 

5Shares