(video/foto) Mariana Mihăilă, sărbătorită într-un castel și felicitată de un rege, la cei 35 de ani

 (video/foto) Mariana Mihăilă, sărbătorită într-un castel și felicitată de un rege, la cei 35 de ani

Interpreta Mariana Mihăilă și-a sărbătorit ieri, ziua de naștere. Cea de-a 35-a aniversare a petrecut-o cu mult fast la Castel Mimi, alături de cei mai apropiați, iar  rețelele de socializare ale artistei au explodat în fotografii, care reflectau atmosfera de poveste, scrie SHOK.md.

Cu aceasta ocazie, Marian Mihăilă a primit zeci de mesaje de felicitare din partea colegilor de breaslă, chiar și regele al estradei rusești- Filip Kirkorov i-a filmat un video emoționant în care îi urează „La mulți ani”.

Mariana Mihăilă i-a mulțumit lui Kirkorov pentru „această surpriză frumoasă” la ea în InstaStory și a mai adăugat că și-ar fi dorit să fie și el prezent la eveniment: „După ce am văzut video, la noi a răsărit și soarele, eu nu glumesc. Sunteți artistul meu preferat și mi-ați dăruit atâtea emoții”, a menționat interpreta pe pagina ei de Instagram.

Interpreta a purtat două ținute la evenimentrul propriu-zis. La început sărbătorita a fost îmbrăcată într-o rochie mov cu decolteu.

Cea de-a doua ținută a fost o rochie albă, pe corp care i-a oferit atât senzualitate cât și rafinament.

https://www.instagram.com/p/CTAXEhvtMZD/?utm_source=ig_web_copy_link

La eveniment a fost prezent și fiul artistului Igor Rusu, care și-a unit destinul cu Adriana, la data de 21 iulie, iar Mariana și soțul ei, Vitalie Cojocaru au fost nașii mari.