(video/foto) Valentina Naforniță a debutat în actorie: Primele imagini de pe platou și când va fi premiera

 (video/foto) Valentina Naforniță a debutat în actorie: Primele imagini de pe platou și când va fi premiera

Valentina Naforniță a debutat în actorie. În premieră, soprana se filmează într-un film. Despre aceasta a anunțat Naforniță pe o rețea de socializare, unde a publicat primele imagini de pe platoul de filmare, s-a împărtășit cu impresiile despre noua experiență și a dezvăluit când va fi premiera, scrie SHOK.md.

Potrivit sopranei, filmările au loc în Republica Moldova.

„Ce experiență incredibilă! Tocmai am filmat primul meu film ca actriță, nu cântăreață și sunt atât de încântată să împărtășesc asta cu voi. Desigur, va trebui să așteptați până în 2023, dar sunt atât de nerăbdătoare să îl vedeți. A fost filmat în Moldova, într-un loc foarte rustic și autentic, de o regie fantastică si echipa cu o distribuție minunată. Atâtea amintiri din copilăria mea, fiind în aceste locuri familiare. Întregul proces m-a emoționat atât de mult. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Naforniță pe Instagram.

Aceasta a publicat și câteva storiesuri făcute în curtea unei locuință de stil moldovenesc, acolo unde a fost amplasată și o masa lungă, încărcată cu bucate tradiționale.