(VIDEO) „În sfârșit mă simt fericită”: Olga Verbițchi face dezvăluiri despre dragoste

 (VIDEO) „În sfârșit mă simt fericită”: Olga Verbițchi face dezvăluiri despre dragoste

Interpreta Olga Verbițchi a purtat un monolog la emisiunea Unu noaptea a dezvăluit cum se simte la moment, a vorbit despre momentele cheie din viață, agresarea de la școală, relația cu tata, delimitarea vieții de artist de viața personală, vulnerabilitatea în online depresie, relația cu frații, moartea bunicului, dragoste, îndepărtarea prietenilor, dorința de a ajunge în America, ziua ideală, credință, frici și sensul vieții, scrie SHOK.md.

„În sfârșit mă simt fericită. Abia acum mă simt asta. E cea mai ușoară cale să fii trist dar eu mereu am ales calea cea grea”.

„Mi-au dorit 3 lucruri mici de la partenerul meu: Loialitate, conversație și respect. Iubitul meu mă iubește. El nu vede alte fete, exist eu. El mă acceptă așa cum sunt. El mă vrea așa cum sunt. Asta e apogeul. El mă învață pe pași cum trebuie. El este gata să îmi ofere tot pentru a fi fericire”.

„Ziua ideală este atunci când nimeni nu mă enervează și nu îmi scrie. Eu sunt Dumnezeul meu. Eu mă consider un om special. Cea mai mare greșeală a fost că m-am trădat pe mine. Am învățat să mă accept și să mă iubesc pentru că sunt cel mai puternic om. Frica de singurătate, fobia de întuneric, de câini. Sper să fiu fericită  mereu. Noi facem sensul vieții. Murim și ne naștem singuri. Nu oferi mai mult decât trebuie”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și