(video) Irina Rimes a lansat noul album „Acasă”, o călătorie de redescoperire a sinelui

 (video) Irina Rimes a lansat noul album „Acasă”, o călătorie de redescoperire a sinelui

Irina Rimes a lansat cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit prin România cu rulota alături de echipa ei în cadrul unor sesiuni de songwriting în locurile cele mai frumoase din țară, cu destinația finală, chiar acasă, la Izvoare, în Republica Moldova.

Materialul s-a lansat online, pe magazinele digitale, cât și fizic sub formă de CD, iar ulterior va apărea și o variantă pe vinil. „Acasă” include 16 piese confesiune, vindecătoare și sensibile, compuse de artistă cu compozitori și producători de top din România. Pe album sunt și cele două colaborări cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” și cu Jah Khalib pentru „Навсегда”.

„Prin acest album, pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai răzleț capitol al vieții mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut și apoi am pierdut, ca mai apoi sa sufăr iar, am pierdut din nou ca mai apoi să regăsesc. Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degrabă ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo și eu nu știam.

„Acasă” este despre întoarcerea la rădăcini, la cel cu care ești bine, adică tu în varianta ta relaxată și acceptată. Atunci când răsufli ușurat că te-ai regăsit pe tine, acasă, în brațele tale. Eu am scris despre toate lucrurile acestea și le-am comprimat într-un album care este cel mai concis lansat de mine până acum, atât din punct de vedere muzical, dar și vizual”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes este unul dintre artiștii emblematici ai industriei muzicale din România care și-a pus amprenta asupra publicului și topurilor radio și TV prin stilul unic de interpretare, piese statement și sute de show-uri live intense și pline de emoție.

„Despre el”, „Cosmos” și „Pastila” sunt cele trei albume compuse de Irina care includ hituri precum ”Visele”, ”Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artiști precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar și piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

Citește și