(galerie foto) Shakira, apariție publică împreună cu copiii, după despărțirea de Gerard Pique

 (galerie foto) Shakira, apariție publică împreună cu copiii, după despărțirea de Gerard Pique

EXCLUSIVE: Shakira is seen taking a hike with her children following the breakup of her relationship with soccer star Gerard Pique. The Colombian singer was seen with her children Milan and Sasha walking in a mountain area of Barcelona, Spain. Shakira, 45, and Barcelona defender Pique, 35, split last month after 11 years together. 15 Jun 2022,Image: 702047718, License: Rights-managed, Restrictions: NO Portugal, Spain, Model Release: no, Pictured: Shakira, Milan,, Credit line: Profimedia

După anunțul despărțirii de fundaşul echipei FC Barcelona Gerard Pique, de la începutul acestei luni, Shakira a fost o prezență foarte discretă. Cu toate că a încercat să evite pe cât posibil aparițiile publice, cântăreața și-a dus, totuși, cei doi copii într-o excursie pe munte, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Shakira și cei doi copii pe care îi are împreună cu Gerard Pique – Milan și Sasha – a fost fotografiați în timpul unei excursii pe care au făcut-o într-o zonă montană de lângă Barcelona.

Shakira, 45 de ani, și fundașul Barcelonei Pique, 35 de ani, au confirmat că s-au despărțit la începutul lunii, după 11 ani împreună.

Cântăreață columbiană l-a cunoscut pe fotbalist în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, când Pique a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)” cântată de Shakira, melodia oficială a turneului.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți.

Shakira și Gerard Pique au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

Zvonuri despre despărțirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor.

Citește și