VIDEO. Joe Biden l-a prezentat pe „Commander”, noul câine de la Casa Albă

 VIDEO. Joe Biden l-a prezentat pe „Commander”, noul câine de la Casa Albă

Președintele american Joe Biden l-a prezentat luni, pe Twitter, pe noul locuitor al Casei Albe: un ciobănesc german numit „Commander”, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

„Bine ai venit la Casa Albă, Commander”, scrie președintele american în dreptul pozei cu cățelul.

Tot pe contul de Twitter, Biden a postat o înregistrare video în care îl prezintă pe „noul micuț al familiei Biden”, un ciobănesc german. Câinele a fost filmat în timp ce se juca afară.

Michael LaRosa, secretarul de presă al lui Jill Biden, a confirmat vestea unui nou cățeluș de familie.

Cățelușul este numit „Comandant” și a fost un cadou de ziua președintelui de la fratele său James Biden și de la cumnata Sara Biden. Biden și-a sărbătorit 79 de ani de naștere pe 20 noiembrie.

„Commander” s-a născut în data de 1 septembrie și a ajuns la Casa Albă luni după-amiază.

Joe şi Jill Biden s-au mutat la Casa Albă cu doi câini, doi ciobăneşti germani. Ei au anunţat pe Twitter în iunie anul trecut decesul celui mai în vârstă, Champ, la 13 ani.

Celălalt câine, Major, este primul animal prezidenţial trecut printr-un adăpost.

Major, care a muşcat doi angajaţi ai Casei Albe la câteva săptămâni distanţă, a fost trimis în apropiere, în statul Delaware, fieful familiei Biden, printre altele pentru a lua lecţii de dresaj.

În primăvară, s-a vorbit că o pisică se va alătura cuplului prezidenţial la Casa Albă, dar planul nu s-a concretizat deocamdată.

Citește și