(VIDEO) Soția lui Dorin Damir, Larisa Busuioc face dezvăluiri în premieră, despre destinul său: „La 50 de ani mi-am găsit mama, care m-a adus pe lume”

 (VIDEO) Soția lui Dorin Damir, Larisa Busuioc face dezvăluiri în premieră, despre destinul său: „La 50 de ani mi-am găsit mama, care m-a adus pe lume”

Larisa Busuioc a povestit povestea sa în cadrul unui interviu, la neREDactat. Interpreta face dezvăluiri în premieră, despre soarta sa. Ea ne povestește cum și-a găsit mama biologică, abia la 50 de ani, cum a copilărit, prin ce greutăți a trec și despre relația cu Gabriela Damir și familia ei, scrie SHOK.md.

Larisa a știut mereu că părinții ei, nu sunt părinții ei biologici. Ea nu a reușit să le spună că știe adevărul, au decedat.

Din motiv că mama și tatăl interpretei nu au putut avea copii au înfiat-o pe Larisa. Ei au protejat-o și nu au vorbit niciodată despre acest subiect.

„Aveam o frică de la 4 ani, că voi fi părăsită. La grădiniță o doamnă mi-a zis că dacă voi fi rea, părinții o să mă întoarcă înapoi de unde m-au luat și mi-a zis că părinții mei nu sunt părinții mei biologici. Tatăl meu era șofer și mama lucra la vie . Ei mi-au oferit multă dragoste. Dar mereu mă gândeam și la mama biologică. Acum 18 ani în urmă am căutat-o pe mama. Dar nu am găsit-o. Acum 3 ani am găsit-o ușor. Doamna Maria era mama mea. Ea aștepta toată viața ca cineva s-o găsească. Aveam emoții mari când am văzut-o. Mi-a povestit că m-a născut la 17 ani. Se întâlnea cu un băiat, care s-a îndrăgostit, după care repede a prins sarcina. Părinții ei nu au vrut să accepte sarcina și acesta a fost motivul că m-a abandonat”.

O femeie care și-a dedicat tot timpul muzicii a renunțat la artă de dragul familiei.

„La 32 de ani m-am căsătorit cu Dorin Damir. În spate aveam o relație de durată(6 ani) , o relație toxică și eram foarte atentă cu cineva, care voia să fie în viața mea. Dar așa a fost să fie și suntem împreună. Când ne-am unit destinele, Gabriela Damir a venit ca un soare în viața mea. Mama ei a plecat în Italia și ea a locuit împreună cu noi. Noi cu Gabriela ne-am înțeles foarte bine. După un timp a apărut pe lume și gemenii. Gabriela îi aștepta foarte mult. A avut grijă de ei”, spune interpreta.

Chiar dacă au avut momente grele în familie în anul 2021, când soțul ei Dorin Damir a fost arestat ei au trecut peste asta și se iubesc enorm.

La întrebarea ce este fericirea ea a răspuns:

„Fericirea mea este familia. Ea este cea mai importantă în viața mea”, spune Larisa.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

 

Maria Palade

https://shok.md/