(VIDEO) Lupii lui Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz au lansat videoclipul piesei ,,Ceașca cu vin”

 (VIDEO) Lupii lui Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz au lansat videoclipul piesei ,,Ceașca cu vin”

Într-un cadru străvechi de poveste, pulsând de repertoriul inedit, la 17 decembrie Lupii lui Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz au lansat videoclipul piesei ,,Ceașca cu vin”, scrie SHOK.md.

Lupii lui Calancea alături de Surorile Osoianu, Guz, deschid lădița fermecată a neamului și toarce o poveste pentru sufletul moldovenilor de pretutindeni, în ediția 2 a proiectului caritabil POVESTEA DE IARNĂ.

Ne va uni povestea, sărbătoarea și întâi de toate, scopul caritabil – dăruind fiecare câte puțin, vom aduna surse pentru a porni în Drumeții din 27 până pe 12 ianuarie, alături de Lupul Calancea, pe la case de copii, case de bătrâni și centre pentru persoane cu nevoie speciale speciale, aducându-le sărbătoarea – muzică, poveste și daruri.

Alex Calancea a dezvăluit că versurile, producția și videoclipul la piesa ,,Ceașca cu vin” a fost gata într-o săptămână.

Am făcut o piesă comună unde suntem Guz, Lupii, surorile Osoianu. Am avut o colaborare frumoasă asupra acestei piese, dar puțin și complicată. La un moment dat am avut și divergențe cu denumirea. Până la urmă am împăcat toate acestea. S-a creat totul într-o săptămână și versurile și producția și cântecul. Este o echipă foarte mare!”, a spus solistul Alex Calancea.

Lansare  Proiectului va avea loc pe data de 25-26 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și