(video) „Mă rugam să rămân în viață”: Primele dezvăluiri ale tinerei schilodite în accidentul de pe viaduct. Viața i s-a împărțit în „până la” şi „după”

 (video) „Mă rugam să rămân în viață”: Primele dezvăluiri ale tinerei schilodite în accidentul de pe viaduct. Viața i s-a împărțit în „până la” şi „după”

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare după accidentul de pe viaduct, susține că viața i s-a împărțit în „până la” și „după”. Tânăra a povestit cum s-a produs accidentul și ce a urmat după. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Se caută un milionar”.

„Sunt zile când mă simt mai rău, dar sunt zile când nu simt nimic. Mă restabilesc. Am noroc de sora mea, care mereu e alături. Toată familia mea, toți prietenii mei sunt alături. Am prieteni extraordinari.

Șoferul s-a apropiat de mine și mi-a spus că nu m-a văzut, apoi următoarea întrebare „Tu ce căutai în mijlocul drumului?”. Eu evident mă uitam la el – „Tu serios?” Nu doar că avaria era aprinsă, dar și portbagajul era deschis. Portbagajul când îl deschizi luminile sunt aprinse în salon. Unicul gând care la mine a fost – șoferul ar trebui să fie de față anume în momentul ăsta, să vadă ce se află sub pansament.

Trebuie să găsim proteze cu care eu să pot să dansez. Eu am decis să nu mă uit în partea de jos și să înțeleg că la mine viața deja e divizată în „până la” și „după”.

Mă rugam doar să rămân în viață. Dacă nu rămâneam în viață, după mine mai plecau trei suflete”, a spus Marcela.

Episcopul Ioan de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei a vizitat-o în a doua parte a zilei de duminică, 26 februarie 2023, la domiciliu pe Marcela Paladi, tânăra care la 6 februarie anul curent, în urma unui cumplit accident rutier, produs în capitală, și-a pierdut ambele picioare. „Dialogul pe care l-am avut astăzi cu Marcela a devenit pentru mine o lecție a răbdării și a smereniei, a credinței și a nădejdii, dar mai ales a Dragostei pentru Dumnezeu și pentru oameni”, a spus PS Ioan.

Marcela Paladi, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „După aproape 3 săptămâni, mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Șoferul, care a lovit o tânără cu BMW-ul pe viaduct și a lăsat-o fără picioare este cercetat în libertate.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între 2 mașini. Victima a stat întinsă pe traseu și striga de durere. „I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul, care a filmat.

Tânăra a ajuns în stare gravă la spital.

Aura Mereuta

https://shok.md