(video) Maksim a urcat pe scenă, în premieră, după comă: Interpreta a fost însoțită de medicii care i-au salvat viața

 (video) Maksim a urcat pe scenă, în premieră, după comă: Interpreta a fost însoțită de medicii care i-au salvat viața

Maksim a urcat pe scenă, în premieră, după comă. Interpreta  a fost însoțită de medicii reanimatologi. Cu lacrimi în ochi, artista a spus că le este foarte recunoscătoare, întrucât acești oameni „au readus-o de pe lumea cealaltă” după o pneumonie severă.

Artista a devenit laureată a Premiu Național de Muzică «Золотой граммофон»,, a fost premiată pentru piesa „Спасибо” (n.r Mulțumesc).

Maksim le-a mulțumit fanilor și a onorat memoria regizorului videoclipului său, Vadim Shatrov, care nu a supraviețuit coronavirusului:  „Astăzi am venit cu acei oameni care m-au readus de pe lumea cealaltă cu propriile mâini, cu medici reanimatologi”, a spus ea și a izbucnit în lacrimi.

Выпускайте Z Кракена!

Interpreta MakSim a fost internată în spital de la mijlocul lunii iunie. Medicii au decis, după câteva zile, să o conecteze la un aparat de ventilare artificială a plămânilor și artista a fost indusă în comă artificială. Asta din cauza unei pneumonii severe, care afectase plămânii artistei în proporție de 80%. Stranietatea situației era generată de faptul că testul Covid-19 a fost negativ.

Interpreta din Rusia, Maksim, a fost externată din spital, la data de 13 august, după ce acum circa două luni a fost spitalizată în stare gravă, anunță presa rusă. Aceasta a fost surprinsă la ieșirea din spital, într-un scaun cu rotile.

Citește și